JUIST GESTEMD!

Zijn keel openzetten …

… doet Jo Van Belle al sinds zijn geboorte (een koude winternacht, 27 februari 1971 bij de Zusters van Liefde) maar sinds een jaar of acht is Jo Van Belle actief als voice-over voor allerhande audioproducties.

Van instore-reclame, bedrijfsvideo's, telefoonapplicaties tot radio en tv commercials. Jo Van Belle heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd met het inlezen van uw audioproductie.

Bij het beluisteren van de demo’s merk je dat de verscheidenheid van zijn stem één van de grote troeven is.  Schreeuwerig jong, hemels rustig of ultragek. Jo Van Belle weet er raad mee! De postproductie is steeds in handen van externe productiehuizen, voor die producties werkte hij reeds samen met gerenommeerde studio’s in binnen- en buitenland.

Jo Van Belle sprak reeds reclamespots in voor A-merken zoals: Chevrolet, Kruidvat, Tik Tak, Mentos, Mobistar, Lidl, Ford, Samsung, Red Bull, Jim Tv, Delhaize, Gamma, Toshiba, Velux, Playstation, Overtoom, Kvik, Transformers, Bang & Olufsen…

Ondestaande showreel geeft je een overzicht van reeds ingelezen audioproducties.

  download

De vijs zit los, goed los!

Van pastoor tot drilboor,
van zatte kloot tot manke duizendpoot?

Een typetje voor een reclamespot of animatiefilm nodig?
Jo Van Belle leeft zich helemaal in om zich vervolgens helemaal uit te leven!
De avonturen van Jean Malie, de splaakgeblekklokodil in het Grote Blunderbos geeft je een duidelijk beeld van hoe zijn stembanden flapperen.

  download

De appel valt niet ver van de vader zo zoon!

Tijdens onbewaakte momenten hangt er al eens een ander geval achter (eigenlijk meer een beetje onder) de microfoon.  Een voorbeeld van hoe een elfjarige zich laat gaan met vaders speelgoed vind je hier.

  download

AUDIOPRODUCTIES

Nationale radiocommercial voor Toshiba
Rustig en vol, de Volvoreclamespot
Promospot voor JIM tv, zo heftig!
Jo deed de voice over voor de promotiefilm van de provincie Henegouwen
Deens design aan een verrassend lage prijs... KVIK
Pittige festivalspot
De voice van Jo Van Belle in de billboard van The Voice van Vlaanderen
Instore commercial voor de Vlaamse Hema winkels
De stem van Jo over Michel Telo
Website commercial voor BPM software

HOMESTUDIO

Als het snel moet gaan...

Voor dringende opdrachten, voor last-minute aanpassingen van reeds eerder ingesproken teksten beschikt Jo Van Belle over eigen opnamefaciliteiten (technische fiche, klik hier).