WERKWIJZE

Zo gaat het in zijn werk

Kies je ervoor om de productie te laten inlezen in een externe productiestudio, geen probleem, dan spreken we toch gewoon even een datum en uur af (je bent dan wel verantwoordelijk voor de koffie)!

Maar meer en meer klanten kiezen voor het gemak van mijn thuisstudio. Een studio die natuurlijk niet alle dure toeters en bellen heeft van een groot productiehuis maar aan de specs zal je merken dat hier alles aanwezig is om broadcastkwaliteit aan te leveren.

Het voordeel van thuis in te lezen is niet alleen dat de hond Felix zijn eigen zetel heeft in de studio maar dat de klant ook snel met zijn ingelezen tekst aan de slag kan, soms de dag zelf al.
Na ontvangst van de tekst, met eventueel referentiemateriaal of instructies ontvang je binnen de afgesproken tijd een link naar een mooi opgekuist audiobestand. Van de eerste keer niet tevreden over de tone of voice, de sfeer of een uitspraak, geen probleem, dat kan gebeuren. Met je opmerkingen lezen we met evenveel enthousiasme een nieuwe take in, tot het naar je wens is.

Jij tevreden? Dan is Jo dat ook!

Heb je zelf liever de touwtjes in handen? Dan leggen we toch gewoon een lijntje over het web. Via Skype of Facetime komen je aanwijzingen in de hoofdtelefoon terecht. Wat een uitvinding dat internet.

Als producent proeven van de klank of een stemstaaltje nodig voor je stemmenbank? Stuur een korte demotekst naar jo@olajola.be en luister hoe Jo een stem geeft aan jouw product.